23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Dan Bittman la Pașcani

Concertul “Dan Bittman” cu casa închisă, la Pașcani. Duminică vine în oraș

Super concert este anunțat duminică seara la Pașcani. Pe scena Casei de Cultură vor urca mai mulți artiști, însă cel mai așteptat este Dan Bittman, vocalistul trupei Holograf. Din cele patru ore de muzică de calitate nu vor lipsi cele mai frumoase melodii cum ar fi „Ți-am dat un inel” sau „Primăvara începe cu tine”. De menționat este și faptul că în mai puțin de o săptămână de la anunțarea evenimentului locurile au fost rezervate.

Concert de zile mari este anunțat pe data de 5 martie la Pașcani, la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”. Mai exact, Dan Bittman dar și alți artiști naționali vor urca pe scenă pentru a face seara mai frumoasă. Biletele la eveniment s-au rezervat și vândut din primele zile de la anunțarea evenimentului, mai exact cu mai bine de o lună când va avea loc spectacolul.

Vor fi patru ore de muzică de calitate și cu Trupa “The Brothers” solistă Alexandra Plămadă, Ana Maria Bucșă – participantă la Voce României și Mălina Avasiloaei participantă la X Factor. Invitatul special va fi “Omul cu chitara” – Marius Batu. De asemenea, deschiderea va fi făcută de pășcăneanca Alexandra Iamandii ce a câștigat titlul de cea mai frumoasă fată din Pașcani, în cadrul unui concurs de Miss.

Amintim că prețul unui bilet la concertul de pe 5 martie începând cu orele 18:00 a fost  de 50 lei (subvenționat de Casa de Cultură Pașcani).

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow