elefant.ro
More

  Concerte de colinde cu preotii, la Casa de Cultura Pascani

  Este sezonul colindelor si ne apropiem incet de cea mai mare sarbatoare a crestinilor, Nasterea Domnului. In spiritul perioadei mult asteptate din an, Corala „Invierea” a Protopopiatului Pascani va invita la un concert extraordinar de colinde, ce va avea loc duminica, 16 decembrie, de la ora 17:00, la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din municipiul Pascani.

  Parintele protopop, Pavel Postolachi, ii invita pe toti cei interesati sa participe la seara magica, intr-o calatorie spre cei trei crai de la Rasarit.

  Circa 20 de preoti vor incanta publicul cu cele mai frumoase colinde si melodii religioase care anunta Nasterea Domnului.

  Apoi, miercuri, 19 decembrie, de la ora 18:00, Corala „Armonia” din Constanta va sustine inca un concert extraordinar de colinde, cu participarea in premiera a naistului, Igor Podgoreanu, tot in sala de spectacole a Casei de Cultura.

  Intrarea este gratuita la cele doua concerte, in limita locurilor disponibile!

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biciclist accidentat la Războieni. A traversat prin loc nepermis

  Un biciclist a fost accidentat vineri seara, in localitatea ieseana Razboieni. Barbatul, in varsta de 56 de ani, ar fi traversat strada printr-un loc...

  Uniunea Europeană enervează țăranii români cu legea porcului. „Să-i fac un grafic de hrănire? Să mă schimb de cinci ori pe zi?”

  Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie...

  Studiu: Deșeurile electronice ating niveluri record

  Un munte de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile și alte produse electronice a crescut ajungând la un nivel record anul trecut, potrivit unui...

  Opinii