20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Concert rock marca Alternative la Pașcani

- Advertisement -

Concert rock marca Alternative la Pașcani

Trupa rock Alternative din Pașcani a concertat după numeroase reprogramări, din cauza condițiilor meteo. Astfel, vineri seara, sala de spectacole a Casei de Cultură a răsunat de muzică de calitate cântată live. Formația a avut și invitați. Din păcate publicul nu a fost numeros deși intrarea a fost liberă.

Membrii formației Alternative au susținut un concert pentru iubitorii de muzică live și rock. Ei au susținut concertul reprogramat din vara acestui an când trebuia să aibă loc în aer liber, în piațeta „Mihail Sadovenu”. Din playlist nu au lipsit melodiile consacrate ale marilor artiști dar și piese proprii. Publicul, foarte puțin la număr, s-a bucurat la fiecare melodie interpretată.

Menționăm că evenimentul a avut loc în seara zilei de vineri, 18 noiembrie, începând cu orele 18:00, spectacolul având aproximativ două ore. Intrarea la concert a fost liberă.

Formaţia „Alternative” este prezentă de peste 20 ani pe scenă muzicală românească, timp în care alături de nelipsiţii membrii Mihai Iftime (Giani) – chitară bass, Mihai Şipoteanu (Iațic) – chitară solo, Ovidiu Puşcaş – tobe şi mai nou Daniel Ivan- chitară armonie, au făcut parte din formaţie nume cunoscute precum: Dumitru Ipate (Ticuță), Mihai Sălceanu (Gherţoi), Sorin Atomei, Alexandru Slătinaru, Marinică Lazăr, Dragoş Pavel sau Daniel Lazăr. În prezent solistul este Claudiu Axintioi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow