More

  Concert rock în centrul Pașcaniului

  Array

  Concert rock în centrul Pașcaniului

  Eveniment muzical la sfârșit de săptămână în centrul Pașcaniului. Membrii trupei de rock, Alternative, vor cânta pentru pășcăneni cele mai îndrăgite melodii, atât strâine cât și românești. Evenimentul este programat pentru seara de vineri.

  Muzică de calitate în centrul Pașcaniului. Trupa Alternative va cânta pentru pășcăneni melodiile consacrate, programul fiind de aproape o oră. Nu vor lipsi hiturile lui Eric Clapton, The Doors, Guns N’ Roses sau Depeche Mode.

  Evenimentul va avea loc în piațeta Mihail Sadovenu din fața Casei de Cultură, vineri, 2 septembrie, începând cu ora 19.00. Nu se percepe nici un fel de taxă.

  Formaţia Alternative este prezentă de peste 20 de ani pe scena muzicală românească. Acum, membrii formației sunt Mihai Iftime (Giani) – chitară bass, Mihai Şipoteanu (Iațic) – chitară solo, Ovidiu Puşcaş – tobe, Daniel Ivan – chitară armonie și solistul Claudiu Axintioi.

  Evenimentul a fost programat iniţial pentru data de 12 august de Ziua Internațională a Tineretului, dar a fost amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI