17 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Concert pascal la Targu Frumos VIDEO

Spiritul sarbatorilor pascale va fi adus la Targu Frumos cu cateva zile inainte de Inviere. Un renumit cor de studenti din Iasi va sustine un concert gratuit pentru oamenii din oras si localitatile invecinate. Evenimentul va avea loc la o institutie de cultura peste cateva zile, inainte de Saptamana Mare.

 

Oamenii din Targu Frumos si din localitatile invecinate sunt invitati sambata la un concert de muzica religioasa specifica Sfintei Sarbatori a Pastelui. Evenimentul va avea loc pe scena Casei de Cultura “Garabet Ibraileanu” incepand cu orele 18:00, iar intrarea este libera. Membrii corului Amicus din Iasi sunt cei care vor aduce spiritul sarbatorilor, cu cateva zile inainte de Inviere.

Nu este pentru prima data cand corul din Iasi concerteaza la Targu Frumos. In fiecare an, la sarbatorile importante, studentii vin si incanta oamenii din oras.

Mentionam ca anul trecut “Amicus” a sustinut un concert caritabil in oras in ziua de “Florii”. Donatiile facute au fost date elevilor de la Liceul Special “Moldova”.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow