26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Concert de zile mari. Dan Bittman cântă pășcănenilor

- Advertisement -

Concert de zile mari. Dan Bittman cântă pășcănenilor

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai României va cânta pășcănenilor în apropiera Zilei Femeii. Este vorba despre Dan Bittman, membrul trupei Holograf. Pe parcursul celor aproape 4 ore de muzică de calitate, vor susține momente artistice mai multți artiști de renume ai țării. Prețul unui bilet la concertul de pe 5 martie este de 50 lei, eveniment ce nu trebuie ratat!

Dan Bittman va veni din nou la Pașcani. De această dată va cânta pășcănenilor cele mai frumoase melodii de dragoste în sala de spectacole a Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani în seara zilei de duminică, 5 martie. Concertul va începe de la orele 18:00, iar pe scenă vor urca și Trupa The Brothers solistă Alexandra Plămadă, Ana Maria Bucșă – participantă la Voce României și Mălina Avasiloaei participantă la X Factor. Invitatul special va fi “Omul cu chitara” – Marius Batu.

„Vă așteptăm la un spectacol de o înaltă ținută artistică alături de DAN BATTMAN. Prețul unui bilet (subvenționat de Casa de Cultură Pașcani) este de 50 lei.” spun organziatorii.

Prețul unui bilet de acces la cele patru ore de muzică este de 50 de lei, iar rezervările deja au început să fie făcute de către pășcăneni, biletele fiind puse în vânzare de luni, 6 februarie. Pentru detalii, rezervări şi informații sunați la 0726040408 – Samir Marcu.

Prezentatorii evenimentului sunt Liviu Sorinel și Samir Marcu, „Concertul primăverii” fiind organizat de Dios Artist Resources Romania.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow