19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Concert de nota 10! Paula Seling, Ianna Novac și Francesco Napoli au cântat la Pașcani

Concert de nota 10! Paula Seling, Ianna Novac și Francesco Napoli au cântat la Pașcani

La superlativ a fost concertul de marți seara din Pașcani unde pe scena Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” au urcat Paula Seling, Francesco Napoli și Ianna Novac. Melodii cunoscute și colinde au încălzit inimile celor prezenți și chiar au smuls o lacrimă sau un zâmbet atunci când prin sala a mers artistul italian. Au fost și doamne norocoase care au primit un sărut din partea lui. La final, atât publicul cât și interpreții s-au arătat mulțumiți și bucuroși că au venit la Pașcani și promit că vor mai veni.

A fost cu adevărat magic, concertul de la Casa de Cultură din Pașcani ce s-a desfășurat pe parcursul a două ore, marți seara, 20 decembrie de la orele 19:00.  Pe scenă au urcat solista de pop opera din Republica Moldova – Ianna Novac, Paula Seling și Francesco Napoli. Startul a fost dat de Dios Symphonic Pop-Rock Orchestra. Artiștii au cântat colinde, hituri naționale și internaționale dar și muzică mai antrenantă.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii a fost prezența Paulei Seling care a încălzit pe toți cei prezenți cu vocea angelică. Din repertoriul ei nu au lipsit piesele celebre „Timpul”, „Promit” sau „Ploua infernal” alături de colinde din străbuni. La cererea publicului care a aplaudat frenetic după fiecare moment, Paula Seling a făcut și un moment de improvizație cu publicul ce a fost pus la cântat. Artista a primit și un dar din partea unui pășcănean, Laurențiu Șnaider. Este vorba despre un tablou pictat de el și un buchet de flori, foarte apreciate de artistă, care a precizat că s-a simțit extraordinar la Pașcani și va reveni cu plăcere de fiecare dată.

Seara a fost încheiată de artistul italian Francesco Napoli care a avut energie cât pentru zece persoane. A dansa cu publicul, a sărutat câteva doamne mai timide și a cântat melodiile „Americano”, „Volare” sau „Que sara”.

Puțin după ora 21:00 spectacolul s-a încheiat cu melodia de Crăciun „Feliz Navidad” și valsul vienez în interpretarea celor 3 artişti – Paula Seling, Ianna Novac şi Francesco Napoli. Publicul care a doritit să rămână și cu amintirea unei fotografii cu ei a avut ocazia să meargă în culise.

Conducerea Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”, Daniela Calistru a dăruit buchete de flori artiștilor din partea pășcănenilor. Evenimentul face parte din turneul național Magic Christmas, realizat de către D.I.O.S Artist Resources Romania. Prezentatorul spectacolului a fost Liviu Sorinel, cel care a mai adus la Pașcani artiști de renume.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow