15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Concert de muzică religioasă la Biserica din Lunca Paşcani

Naşterea Maicii Domnului, sărbătorită în fiecare an la dată de 8 septembrie, a adus la biserici sute de credincioşi care s-au închinat şi rugat. În unele biserci din judeţul Iaşi a fost şi hram, iar credincioşii au împărţit cozonac şi fructe, de pomană în numele morţilor. Într-o biserica din Pa;cani, un cor de copii a oferit celor prezenţi la slujba un moment emoţionant.

corul mostenitorii
Moment emoţionat pentru credincioşii din suburbia Lunca Paşcani. La sfârşitul slujbei de astăzi de la biserica Sfântul Gheoghe, grupul vocal “Moştenitorii” a interpretat cântece religioase dedicate sărbătorii Naşterii Maicii Domnului.

Astfel, timp de jumătate de ora, grupul folcloric din Lunca Paşcani, corodonat de profesorul Aurica Tagata a încântat credincioşii prezenţi astăzi la biserica din suburbie.
La sfârşitul programului, copiii au primit dulciuri din partea preotului Ioan Juncanaru.
Elevii, cu vârste cuprinse între 5 şi 20 de ani au cântat melodii religioase, specifice sărbătorii de astăzi, Naşterea Maicii Domnului.
Grupul vocal din suburbia păşcăneană este format de mai bine de 20 de ani, participând la numeroase concursuri specifice, de unde s-a întors cu premii.

Materialul video pe canalul de youtube bittv.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow