21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023

Concert de colinde pe Esplanadă. Ducu Bertzi și Mirel Manea cântă pentru pășcăneni

Concert de colinde pe Esplanadă. Ducu Bertzi și Mirel Manea cântă pentru pășcăneni

Poveste de Crăciun pe Esplanada din Pașcani. Concertul de colinde va avea loc duminică seară în oraș, iar Ducu Bertzi va încălzi atmosfera cu cele mai frumoase melodii de dragoste, de iarnă sau colinde. De asemenea, pe scenă va urca și artistul Mirel Manea alături de o parte din orchestră. Evenimentul este organziat de Primăria Pașcani pentru cetățenii orașului, moment pentru a ne introduce în lumea minunată a sărbătorilor de iarnă. Prezentator va fi Samir Marcu.

„Poveste de Crăciun” poartă numele concertului de colinde organziat de Primăria Pașcani împreună cu Consiliu Local și Dios Artist  Resources România. Evenimentul muzical se va desfășura în ziua de duminică, 10 decembrie, începând cu ora 18:00, pe Esplanada din zona vale a Pașcaniului. Scena va fi amplasată în zona sediului Poliției Municipale.

Cap de afiș este îndrăgitul artist Ducu Bertzi care vine împreună cu Bandul, alături de trompetistul Mirel Manea și o parte din orachestră. Așadar, timp de două ore veți asculta piesele –Suflet fără chei, Săracă inima mea, Când va fi să vii sau M-am îndrăgostit numai de ea. Prezentator va fi Samir Marcu.

Pentru acest eveniment s-a alocat suma de 40 de mii de lei fără TVA, din bugetul local. 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow