1.6 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

Concert de colinde, la Liceul “Miron Costin” din Pascani – VIDEO

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun si cetele de colindatori au ajuns si la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pascani. La ceas de seara, sala de sport a scolii a rasunat de colinde traditionale. Corul Academiei de Muzica Gheorghe Dima a cantat dumnezeieste si a adus magia sarbatorilor in sufletul elevilor, parintilor si profesorilor veniti sa asiste la concert.

Cea mai frumoasa perioada din an a fost sarbatorita asa cum se cuvine si la Liceul Miron Costin, din zona Vale a orasului. Aseara, in sala de sport de la scoala a avut loc un concert de colinde extraordinar.

Momentul artistic, ce face parte din traditionalul targ de Craciun organizat in unitatea de invatamant, a inceput cu un colind folcloric interpretat de eleva, Celia Ungureanu.
Invitatii speciali au fost membrii Corului Academiei de Muzica Gheorghe Dima – Cluj Napoca, extensia Piatra-Neamt, coordonati de profesoara Gabriela Pepelea. Au cantat dumnezeieste pentru publicul din sala, elevi, profesori si parinti.
Vocile minunate si sunetul de chitara s-au completat perfect, creand o atmosfera de poveste.

Incheierea spectacolului a fost facuta tot de o tanara din scoala: Elena Ilie. De organizarea concertului s-a ocupat profesoara Maria Ungureanu.
Mentionam ca Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca este una dintre cele mai active instituţii de învăţământ superior muzical din România, oferind studenţilor săi calificare superioară în domeniul creaţiei şi interpretării muzicale.

DE LA ACELAȘI AUTOR

FOTO/VIDEO | Târgu Frumos: Traficant de droguri reținut. Oamenii legii au ridicat o cantitate impresionantă de canabis, ce urma să fie vândută în oraș

Politiști, procurori și luptători SAS au intrat in casa unui barbat din Targu Frumos, sambata, 23 octombrie,...

Primele informații în urma anchetei buletinelor falsificate de la Târgu Frumos. Documentele erau folosite pentru a trece granița spre Anglia

Barbatul din Targu Frumos retinut joi, 21 octombrie, pentru infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată,...

Noi angajări la Primăria Pașcani. Inspector la Investiții și doi consilieri juridici

Noi angajari la Primaria Pascani. Administratia locala cauta inspector pentru Serviciul Tehnic si Investitii si doi consilieri...

FOTO | Incendiu în Târgu Frumos la o casă. Acoperișul distrus de flăcări

Inca un incendiu cauzat de cosul de fum a avut loc in noaptea de joi spre vineri,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI