Slider

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun si cetele de colindatori au ajuns si la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pascani. La ceas de seara, sala de sport a scolii a rasunat de colinde traditionale. Corul Academiei de Muzica Gheorghe Dima a cantat dumnezeieste si a adus magia sarbatorilor in sufletul elevilor, parintilor si profesorilor veniti sa asiste la concert.

Cea mai frumoasa perioada din an a fost sarbatorita asa cum se cuvine si la Liceul Miron Costin, din zona Vale a orasului. Aseara, in sala de sport de la scoala a avut loc un concert de colinde extraordinar.

Momentul artistic, ce face parte din traditionalul targ de Craciun organizat in unitatea de invatamant, a inceput cu un colind folcloric interpretat de eleva, Celia Ungureanu.
Invitatii speciali au fost membrii Corului Academiei de Muzica Gheorghe Dima – Cluj Napoca, extensia Piatra-Neamt, coordonati de profesoara Gabriela Pepelea. Au cantat dumnezeieste pentru publicul din sala, elevi, profesori si parinti.
Vocile minunate si sunetul de chitara s-au completat perfect, creand o atmosfera de poveste.

Incheierea spectacolului a fost facuta tot de o tanara din scoala: Elena Ilie. De organizarea concertului s-a ocupat profesoara Maria Ungureanu.
Mentionam ca Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca este una dintre cele mai active instituţii de învăţământ superior muzical din România, oferind studenţilor săi calificare superioară în domeniul creaţiei şi interpretării muzicale.

Slider