-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Concert de colinde la Deleni, pe 19 decembrie

Am intrat in luna decembrie, luna cadourilor, a colindelor, a bucuriilor pentru cei mici, dar si pentru cei mari, o luna care se anunta plina cu evenimente  si in comuna Deleni.

Startul va fi dat de pe 19 decembrie, atunci cand administratia locală planuieste sa organizeze concertul de colinde, Deschide usa, crestine!. Aflat deja la cea de VI-a editie, evenimentul va debuta incepand cu ora 16 30 la Caminul Cultural din localitate. Invitati sa intregeasca atomosfera de sarbatoare si sa-i buure pe invitati vor fi ansamblurile si grupurile foloclorice din comuna, dar și interpretul de muzica populara Ioan Uraschi din Harlau.

Tot pentru luna decembrie sunt programate alte doua evenimente. Pe data de 22 a acestei luni se va organiza un eveniment comemorativ in cinstea eroilor cazuti la datorie in Decembrie 1989. Tot cu  cu prilejul sarbatorilor de Craciun vor fi înmânate cadouri micutilor din comuna.

De asemenea, pe 31 decemnrie, incepand cu ora 13.30  va fi organizat „Festivalul de datini si obiceiuri” care are ca scop conservarea si promovarea traditiei din comuna. Precizam ca toate evenimente planificate pentru aceast aluna vor fi organate tinand seama de prevederile legale in ceea ce priveste  măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow