More

  Concert de colinde, la Deleni. “Deschide usa, crestine!” – a treia editie

  Magia Craciunului va ajunge la Deleni. Saptamana viitoare va avea loc un concert de colinde, pe scena Caminului Cultural  “Alexandru Tanase”. Ansamblurile din zona vor face un spectacol de neuitat, cu cateva zile inainte de marea sarbatoare crestina. Sala va fi decorata cu tot felul de luminite, iar copiii vor primi cadouri din partea administratiei locale.

  Duminica viitoare, pe 17 decembrie, de la orele 16.30, toti locuitorii comunei Deleni si nu numai sunt invitati la cea de-a treia editie a concertului de Craciun, “Deschide usa crestine”. Spectacolul va avea loc pe scena Caminului Cultural “Alexandru Tanase”, din localitatea de resedinta.

  Atmosfera magica a sarbatorilor va fi creata de ansambluri si coruri reprezentative din zona comunei si nu numai. Printre ele se numara si Coragheasca sau “Muguri de stejari”. Cu aceasta ocazie, administratia locala ii invita pe toti cei care vor sa asculte colindele traditionale. 

  Sala caminului va fi decorata specific acestei perioade, iar toti copiii din ansambluri vor primi dulciuri din partea primariei. In ultima sedinta de Consiliu Local, alesii au alocat pentru acest eveniment suma de 25.000 de lei, din bugetul comunei.

  Mentionam ca programul concertului nu este inca definitivat, urmand sa mai fie invitati, cel mai probabil, si alti artisti.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga

  Propunere: Patru sensuri giratorii la ieșirea din Pașcani, sens unic în fața liceului Nicolae Iorga. //

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet