9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021

Concert de colinde, la Deleni. “Deschide usa, crestine!” – a treia editie

Magia Craciunului va ajunge la Deleni. Saptamana viitoare va avea loc un concert de colinde, pe scena Caminului Cultural  “Alexandru Tanase”. Ansamblurile din zona vor face un spectacol de neuitat, cu cateva zile inainte de marea sarbatoare crestina. Sala va fi decorata cu tot felul de luminite, iar copiii vor primi cadouri din partea administratiei locale.

Duminica viitoare, pe 17 decembrie, de la orele 16.30, toti locuitorii comunei Deleni si nu numai sunt invitati la cea de-a treia editie a concertului de Craciun, “Deschide usa crestine”. Spectacolul va avea loc pe scena Caminului Cultural “Alexandru Tanase”, din localitatea de resedinta.

Atmosfera magica a sarbatorilor va fi creata de ansambluri si coruri reprezentative din zona comunei si nu numai. Printre ele se numara si Coragheasca sau “Muguri de stejari”. Cu aceasta ocazie, administratia locala ii invita pe toti cei care vor sa asculte colindele traditionale. 

Sala caminului va fi decorata specific acestei perioade, iar toti copiii din ansambluri vor primi dulciuri din partea primariei. In ultima sedinta de Consiliu Local, alesii au alocat pentru acest eveniment suma de 25.000 de lei, din bugetul comunei.

Mentionam ca programul concertului nu este inca definitivat, urmand sa mai fie invitati, cel mai probabil, si alti artisti.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI