20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Concert cu casa închisă la Pașcani

Concert cu casa închisă la Pașcani

Concert cu casa închisă la Pașcani. Este vorba despre evenimentul programat pentru miercuri seara, spectacol stabilit cu ocazia Zilelor “Mihail Sadovenu” în cadrul Lunii culturii. Pe scenă vor urca tinerii de la Los Anonimus din Piatra Neamț.

Atmosferă incendiară au pregătit băieții de la Los Anonimus din Piatra Neamț. Ei vor urca pe scena Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani în seara zilei de 9 noiembrie, începând cu orele 17.30. Biletele pentru acest eveniment au fost vândute toate, iar spectacolul are loc cu casa închisă. Prețul unui tichet de acces la spectacol a fost de 20 lei, jumătate subvenționat din bugetul instituției organziatoare.

Trupa ”Los Anonimos”, a apărut în primăvara anului 2011 iar muzica lor  îmbină exoticele acorduri de gipsy-flamenco cât si ritmurile balcanice, din acest punct de vedere fiind singura formație de acest gen din peisajul muzical românesc. În repertoriul lor găsim cele mai cunoscute cover-uri românești și internaționale dar și melodii proprii.

Membrii formației sunt –

 1. Geo Pahome – vocal & chitara electro-clasica
  2. Catalin Barn – backing vocal – chitara electro-clasica
  3. Bogdan Aflorei – backing vocal – chitara electrica
  4. Iuli Stoica – chitara bass
  5. Mircea Harabagiu – tobe
  6. Andrei Gafton – clape
  7. Emmy Dumitru – acordeon
  8. Bogdanel Mantu – percutie
  9. Andrei Anghel – clarinet & saxofon
  10. Sorin Gaburoi – trombon

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow