Array

Concert “Alternative” aseară în Piaţă Casei de Cultură

Concert gratis susţinut de formaţia “ALTERNATIVE” seară trecută în Piaţă “Mihail Sadoveanu” din oraş. Iubitorii de muzică rock s-au adunat aseară pentru a fi prezenţi la recital, programat iniţial pentru dată de 14 august, dar care a fost amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi reprogramat pentru dată de 4 septembrie a.c.

Concertul a ţinut aproape 2 ore, iar aproximativ 100 de persoane au fost prezente pentru a ascultă piese cunoscute ale formaţiei, dar şi cover-uri celebre după melodiile trupelor cunoscute de rock din România sau din străinătate. În deschidere au cântat tinerii din trupa LEFTOVER, care au debutat anul trecut şi care au susţinut şi un recital în luna iunie a acestui an într-un local din municipiu.

Formaţia „Alternative” este prezenţa de 22 de ani pe scenă muzicală românească, timp în care alături de nelipsiţii membri Mihai Iftime(Giani)- chitară bass, Mihai Şipoteanu(Iatic) -chitară solo, Ovidiu Puşcaş-tobe şi mai nou Daniel Ivan- chitară armonie, au făcut parte din formaţie nume cunoscute precum: Dumitru Ipate(Ticuta), Mihai Sălceanu(Gherţoi), Sorin Atomei, Alexandru Slatinaru, Marinică Lazăr, Dragoş Pavel sau Daniel Lazăr. În prezent solistul este Claudiu Axintioi, care a şi-a făcut debutul în formaţie, anul acesta la Zilele Municipiului, un tânăr din Iaşi, în care trupa îşi pune mari speranţe.

Menţionăm că evenimentul a fost sponsorizat cu bani de la bugetul local. Mai exact, este vorba de 1500 lei, suma care nu a fost folosită pentru plata artiştilor, ci o parte din bani s-a folosit pentru realizarea afişelor, restul au rămas pentru a servi altui eveniment viitor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...