17 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Comunicat: RAGCL Pascani reia, de luni, furnizarea caldurii. A renuntat la EON pentru un alt furnizor de gaz

Având în vedere faptul că furnizorul de gaze naturale S.C. ”E.ON Energie România” S.A. a reziliat contractul de furnizare a gazelor naturale și faptul că acesta a sistat furnizarea gazului la centralele termice din Pașcani, condiționând reluarea serviciului de furnizare și semnarea unui nou contract de furnizare de garantarea de către Primarul Municipiului prin mandatarea sa prin Hotărâre de Consiliu Local al Municipiului Pașcani sau de plata în avans a consumului prezumat pentru luna noiembrie de aproximativ 800 de mii lei, R.A.G.C.L. Pașcani a fost nevoită pentru a debloca situația actuală să încheie un nou contract, cu un alt furnizor de pe piața de energie.
Reluarea furnizării gazului și implicit a energiei termice și a apei calde se va realiza la începutul săptămânii viitoare odată cu finalizarea operațiunilor necesare schimbării furnizorului.
Semnarea acestui contract s-a făcut după analiza ofertelor depuse de patru companii, cu aprobarea Consiliului de Administrație al R.A.G.C.L. și cu informarea domnului Primar.

Pe această cale ne cerem scuze clienților noștri pentru disconfortul creat și revenim cu solicitarea către clienții noștri de a-și achita debitele, atât cele curente, cât mai ales cele restante, pentru a nu mai avea sincope în furnizarea energiei termice și a apei calde.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow