More

  Comunicat PSD: PNL si Actualitatea TV manipuleaza alegatorii

  Array

  În urma unor informații false apărute astăzi pe un site de socializare, distribuite de newspascani.com și Actualitatea TV în care se precizează că reprezentanți ai PSD ar încerca să utilizeze mijloace ilegale pentru a obține voturile oamenilor din suburbii precizăm următoarele:
  Partidul Social Democrat, Organizația Pașcani, infirmă în totalitate informațiile mincinoase apărute. Sunt informații false, aruncate de reprezentanții PNL-ului prin intermediul presei aservite, o practică folosită și în trecut.
  Din informațiile noastre tocmai reprezentanții PNL au recurs la asemenea practici ducând zilele acestea daruri la Bisericile din Municipiu sub pretextul că ar fi ajutoare pentru sărmani, sau organizând diverse excursii care sunt interzise prin lege.
  În aceste condiții ne întrebăm, cine mituiește electoratul de fapt?
  Remarcăm de asemenea o încercare disperată de manipulare a alegătorilor prin apariția unor articole denigratoare la adresa candidatului PSD la funcția de primar, și prin difuzarea de clipuri video scoase din context.
  Îi rugăm pe pășcăneni să nu creadă în aceste zvonuri mincinoase lansate de contracandidații noștri, disperați de a ajunge la putere. Solicităm întregii mass-media să dea dovadă de imparțialitate și deontologie profesională.

  Organizația PSD Pașcani

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI