More

  Comunicat: Primaria Pascani isi cere scuze in numele consilierilor liberali. “Nu isi cunosc responsabilitatile, pentru ei lupta politica este pe primul plan…!”

  Array

  In urma Sedintei de Consiliu Local ce ar fi trebuit sa se desfasoare astazi de la ora 10.00 in sala de sedinte a Primariei Municipiului Pascani va transmitem urmatoarele:

  -Deoarece consilierii liberali si consilierul PMP nu au votat ordinea de zi, sedinta ordinara aferenta lunii iulie nu s-a desfasurat si astfel s-a anulat dezbaterea celor 11 Proiecte de Hotarare propuse. Acest gest denota ca pentru acesti consilieri lupta politica este pe primul plan, nu isi cunosc responsabilitatile si nu sunt intersati de consecintele atitudinii lor fata de cetatenii din Pascani.

  – Prin blocarea ordinei de zi s-a blocat votarea Proiectul privind stabilirea salariilor pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pașcani, conform noii Legi a salarizarii, dar si al celorlalte 10 proiecte, unele cu importanta majora in desfasurarea activitatii Primariei si a serviciilor din subordine.

  -Nevotarea proiectului privind salarizarea duce la blocarea salariilor tuturor celor 313 angajati din Administratie Publica si din subordine, inclusiv a insotitorilor persoanelor cu handicap. Practic, niciun angajat al Primariei nu va putea fi retribuit pentru luna iulie.

  Conducerea Primariei Municipiului Pascani isi cere scuze pe aceasta cale de la toti cei afectati, in special insotitorilor persoanelor cu handicap, functionarilor publici si a personalului contractual si ii asigura ca face tot ce ii sta in putinta ca salariile sa fie virate luna aceasta.

  – Printre alte consecinte majore care decurg din actul iresponsabil al consilierilor liberali mai amintim: neacordarea de subventii la RAGCL Pascani ceea ce poate duce la sistarea furnizarii gazului metan, imposibilitatea de a transfera alocatiile complementare catre scoli in vederea efectuarii reparatiilor curente si obtinerii autorizatiilor de functionare, disfunctionalitati in ceea ce priveste derularea de activitati curente.

  -Aceasta atitudine a consilierilor liberali arata faptul ca dumnealor nu doresc altceva decat un blocaj in desfasurarea actului administrativ cat si in dezvoltarea Municipiului Pascani.

  -Din pacate nu este prima data cand consilierii liberali blocheaza prin vot negativ si neintemeiat anumite Proiecte importante pentru pascaneni dand dovada de politicianism si lipsa de responsabilitate.
  -Este important ca cetatenii Municipiului Pascani sa cunoasca aceste aspect de asta va rugam sa publicati aceste informatii.

  Biroul de Presă
  Cristian Dumitru Menegon
  Purtator de cuvant al Primăriei Pașcani
  Tel:0731 777 434
  E-mail:office@primariapascani.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet