17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Comunicat: O nouă structură politică PLUS

Filiala PLUS a municipiului Iași este cea mai nouă organizație locală, constituită pentru a reprezenta ieșenii în relația cu mediul politic și cu autoritățile locale. Conducerea Biroului Filialei Locale a fost aleasă de către membrii de partid cu domiciliul în orașul Iași, care și-au exprimat opțiunile în urma unei Convenții Județene în care s-au dezbătut programele și viziunile politice ale candidaților.

A fost înființată o nouă structură în organizația județeană PLUS Iași, care continuă implementarea programelor de guvernanță și sprijină proiectele consilierilor locali ai alianței USRPLUS pentru dezvoltarea comunității ieșene. Conducerea Biroului Filialei Locale a fost votată de către membrii PLUS din municipiul Iași, care și-au ales reprezentanții politici după ce au asistat la dezbateri pe baza programelor politice prezentate de candidați în timpul campaniei electorale interne.

Votul s-a desfășurat exclusiv online și rezultatele scrutinului au fost destul de apropiate. Colegii care au fost aleși să conducă Biroul Filialei Locale sunt:

Tudor Florea – Președinte Filiala Municipiului Iași
Cătălin Caba – Secretar General
Daniel Palade – Responsabil Comunicare
Alexandrul Palaghia – Responsabil Financiar
Diana Zaharia – Responsabil Recrutare
Laurențiu Stratan – Responsabil Organizare
Tatiana Crăciun – Responsabil Politici Publice

Biroul Filialiei Local Iași are ca obiective consolidarea Alianței USRPLUS la nivel local și susținerea activităților și proiectelor consilierilor locali. Credem într-un Iași modern, dinamic și integrat in societatea globală, care își recunoaște și depășește în mod constant potențialul.

Pentru informații suplimentare:
Lucian Barbacaru
Responsabil comunicare Filiala Județeană PLUS Iași
T: 0731 33 55 92
E: iasi@ro.plus

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow