More

  Comunicat: Mobilitate în Polonia pentru elevii și profesorii de la Miron Costin Pașcani

  În perioada 3-7 iunie 2019, 2 cadre didactice și 5 elevi din școala noastră au participat la ultima activitate din cadrul proiectului”Nevergiveup!”, proiect finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus +. Această activitate a fost organizată de către ZESPÓL SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 16, Gorzow, Polonia.
  În cadrul întâlnirii s-au organizat activități și workshop-uri specifice temei propuse: teatru ca mijloc de îmbunătățire a randamentului școlar și de facilitare a integrării în colectivele școlare.
  Liceul Teoretic ”Miron Costin” Pașcani, Iași este partener în cadrul proiectului ”Never give up!”, finanţat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus+, proiect de parteneriat strategic pentru susținerea schimbului de bune practici în domeniul școlar, proiecte doar între școli, acţiunea cheie 2, cu umăr de referință 2017-1-PL01-KA219-038729_7. Parteneriatul strategic, care se desfășoară între 1 septembrie 2017 și 31 august 2019, este coordonat de ZESPÓL SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 16, Polonia și are ca parteneri școli din România, Turcia, Madeira – Portugalia, Italia și Cipru. Partenerii și-au propus, prin intermediul acestui proiect, să descopere și să diminueze, prin activități artistice și sportive, efectele negative pe care divorțul și condițiile sociale și familiare deosebite le au asupra comportamentului și randamentului școlar al elevilor.

  Informaţiile furnizate reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar ANPCDEFP şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conţinutul acestor informaţii.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet