23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Comunicat de presa PNL Pascani: Proiect pentru referendum anti-ApaVital

Organizaţia Partidului Naţional Liberal din Paşcani anunță susținerea unei conferințe de presă, ce se va desfășura în data de 24 februarie, începând cu orele 10.00 la sediul PNL.
Tema conferinței se referă la un subiect de interes major pentru cetățenii municipiului Pașcani, având în vedere numeroasele probleme apărute în urma delegării de către municipalitate a serviciilor de apă, canalizare și epurare către societatea Apa Vital S.A. Iași.
În urma consultărilor avute în ultimele ședințe de lucru, la nivelul organizației noastre, s-a decis depunerea unui proiect de hotărâre referitor la organizarea unui referendum local, pentru consultarea cetăţenilor Municipiului Paşcani în legătură cu: „Renunțarea Muncipiului Pașcani la serviciile operatorului S.C. APAVITAL S.A. IAŞI și retragerea din ARSACIS (Asociația Regională a Serviciilor de Apă Canal Iași)”.
Precizăm că lista candidaților la alegerile de anul acesta pentru Consiliul Local din partea PNL Pașcani urmează să fie făcută publică în cadrul unei conferințe de presă viitoare, după finalizarea analizei candidaturilor.
Purtător de cuvânt PNL Paşcani, Mihaela Iulia Spiridon

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow