18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Comunicat de presa PNL Pascani: Proiect pentru referendum anti-ApaVital

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Organizaţia Partidului Naţional Liberal din Paşcani anunță susținerea unei conferințe de presă, ce se va desfășura în data de 24 februarie, începând cu orele 10.00 la sediul PNL.
Tema conferinței se referă la un subiect de interes major pentru cetățenii municipiului Pașcani, având în vedere numeroasele probleme apărute în urma delegării de către municipalitate a serviciilor de apă, canalizare și epurare către societatea Apa Vital S.A. Iași.
În urma consultărilor avute în ultimele ședințe de lucru, la nivelul organizației noastre, s-a decis depunerea unui proiect de hotărâre referitor la organizarea unui referendum local, pentru consultarea cetăţenilor Municipiului Paşcani în legătură cu: „Renunțarea Muncipiului Pașcani la serviciile operatorului S.C. APAVITAL S.A. IAŞI și retragerea din ARSACIS (Asociația Regională a Serviciilor de Apă Canal Iași)”.
Precizăm că lista candidaților la alegerile de anul acesta pentru Consiliul Local din partea PNL Pașcani urmează să fie făcută publică în cadrul unei conferințe de presă viitoare, după finalizarea analizei candidaturilor.
Purtător de cuvânt PNL Paşcani, Mihaela Iulia Spiridon

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI