22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Comunicat de presa: Lobby parlamentar pentru canalizarea din Todiresti

În şedinţa Senatului de marţi, 7 mai 2013, senatorul PSD Florin Constantinescu a adresat Guvernului României două întrebări, având ca obiect probleme locale.
Prima întrebare a fost adresată Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, având ca obiect înfiinţarea sistemului de canalizare în comuna Todireşti, judeţul Iaşi. Lucrarea este executată în proporţie de 80%. Pentru finalizarea proiectului, în anul 2013, este necesară suma de 1585 mii lei, suma pe care, UAT Todireşti, nu o poate acoperi din veniturile proprii.
Având în vedere faptul că, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice are calitatea de ordonator principal de credite pentru Proiectul ,,Sisteme de canalizare, epurare a apelor uzate şi alimentarea cu apă a localităţilor”, senatorul Florin Constantinescu a solicitat alocarea sumei necesare în vederea finalizării investiţiei.
Ce de-a doua întrebare a fost adresată Ministerului Educaţiei Naţionale, având ca obiect lucrările de construire la Grădiniţa de copii din satul Boroşoaia, comuna Plugari, judeţul Iaşi. Valoarea lucrărilor realizate şi decontate până în prezent a fost de 2000 mii lei. Din lipsa finanţării lucrările au fost sistate.
Senatorul PSD Florin Constantinescu a cerut Ministerului Educaţiei Naţionale alocarea sumei de 1200 mii lei pentru continuarea lucrărilor de construire la Grădiniţa de copii din satul Boroşoaia, comuna Plugari, judeţul Iaşi.

Biroul de presă
PSD PAŞCANI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow