More

  Comunicat de presa: Lobby parlamentar pentru canalizarea din Todiresti

  Array

  În şedinţa Senatului de marţi, 7 mai 2013, senatorul PSD Florin Constantinescu a adresat Guvernului României două întrebări, având ca obiect probleme locale.
  Prima întrebare a fost adresată Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, având ca obiect înfiinţarea sistemului de canalizare în comuna Todireşti, judeţul Iaşi. Lucrarea este executată în proporţie de 80%. Pentru finalizarea proiectului, în anul 2013, este necesară suma de 1585 mii lei, suma pe care, UAT Todireşti, nu o poate acoperi din veniturile proprii.
  Având în vedere faptul că, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice are calitatea de ordonator principal de credite pentru Proiectul ,,Sisteme de canalizare, epurare a apelor uzate şi alimentarea cu apă a localităţilor”, senatorul Florin Constantinescu a solicitat alocarea sumei necesare în vederea finalizării investiţiei.
  Ce de-a doua întrebare a fost adresată Ministerului Educaţiei Naţionale, având ca obiect lucrările de construire la Grădiniţa de copii din satul Boroşoaia, comuna Plugari, judeţul Iaşi. Valoarea lucrărilor realizate şi decontate până în prezent a fost de 2000 mii lei. Din lipsa finanţării lucrările au fost sistate.
  Senatorul PSD Florin Constantinescu a cerut Ministerului Educaţiei Naţionale alocarea sumei de 1200 mii lei pentru continuarea lucrărilor de construire la Grădiniţa de copii din satul Boroşoaia, comuna Plugari, judeţul Iaşi.

  Biroul de presă
  PSD PAŞCANI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator nr. 6787/10.02.2011 de la infiintarea/inregistrarea societatii MEV EXPERT PLAST SRL, J22/243/2011, CUI 28029066. Il declar nul!

  Bursele elevilor din Pașcani și suburbii, dublate la propunerea consilierilor PSD

  Bursele elevilor din Pascani si suburbii ar urma sa fie dublate la propunerea consilierilor PSD. Acest aspect a fost discutat in sedinta de Consiliu...

  Deputatul Petru Movilă: am legi care au făcut istorie în Parlament! (P)

  1. Pe 6 decembrie veţi candida pentru un nou mandat de parlamentar. Ce vă recomandă pentru un mandat de deputat şi de ce aţi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI