8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Comunicat de presa: APAVITAL vine în întâmpinarea păşcănenilor pentru a facilita achitarea consumurilor de apă

La APAVITAL facem totul pentru a asigura clienţilor noştri un serviciu la cele mai înalte standarde de calitate şi continuitate a furnizării, la un preţ corect.
Se împlinesc 9 luni de când eforturile noastre fac ca dumneavoastră să beneficiaţi de confortul dat de prezenţa apei şi posibilitatea canalizării pentru apartamentul dumneavoastră. În toată această perioadă munca noastră nu a fost plătită din motive care sigur nu depind de dumneavoastră, dar care vă împiedică să fiţi pe deplin liniştiți, ştiind că nu sunteţi datori nimănui pentru ceea ce aţi consumat.
Din aceste considerente, orice întârziere în crearea unei posibilităţi reale de plată aduce insatisfacţii atât nouă cât şi dumneavoastră.
Pentru că avem ca principal obiectiv confortul clienţilor noştri, dorim să venim în întâmpinarea păşcănenilor care doresc să achite consumul de apă.
Toate variantele de contractare propuse până acum de noi rămân ca finalitate singurele care pot asigura relaţii de durată garantate de legislaţie, care vă pot proteja de eventualele greşeli pe care nu am avea puterea să le recunoaştem şi să le corectăm singuri.
Înţelegem însă că mai este nevoie de timp până să asigurați o organizare conformă a condominiului în vederea reprezentării acestuia pe baze contractuale cu furnizorul, sau să găsiţi o soluţie de separare de condominiu în vederea individualizării. Aceasta însă nu trebuie să ne afecteze nici nouă resursa financiară care asigură activităţile ce ţin sistemele de apă şi de canalizare în parametrii de funcţionare.
Am identificat ca principale impedimente în achitarea consumului de apă realizat în această perioadă temerile reprezentantului dumneavoastră de a nu rămâne răspunzător de datoriile tuturor şi lipsa posibilităţii ca dumneavoastră să achitaţi consumurile individuale având garanţia că banii au ajuns unde trebuie. Pentru a elimina aceste impedimente, ne-am consultat cu autorităţile de reglementare şi am adaptat contractul pentru a vă facilita acest demers.
Suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru orice întrebare aveţi legată de furnizarea serviciilor de apă şi canalizare. De aceea, conducerea APAVITAL va fi prezentă începând de joi 2 aprilie 2015 la sediul secţiei Paşcani, între orele 10.00-14.00, unde, în cadrul unor audienţe, va ajuta reprezentanţii scării dumneavoastră la fluidizarea rezolvării acestei probleme.
BIROUL DE PRESĂ AL APAVITAL

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow