14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Comunele au rămas fără primari. S-au dus la București, la Adunarea generală a Asociației Comunelor din România

Primarii din mai multe comune din imprejurimile Pascaniului au luat drumul Bucurestiului pentru a discuta despre problemele comunitatilor pe care le reprezinta cu reprezentantii Guvernului. In perioada 17-20 februarie, in Hotelul Rin Grand din Bucuresti are loc Adunarea generala a Asociatiei Comunelor din Romania, sub egida “Guvernul Romaniei mai aproape de cetateni”, la care sunt asteptati sa participe pentru 500 de primari. Discutiile de astazi, 18 februarie a.c., au fost centrate pe problemele de natura organizatorica, printre care si nivelul impozitelor si taxelor locale.
Din partea Guvenului au participat Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea si doi fosti presedinti de stat, Ion Iliescu si Florin Constantinescu

Din cele 27 de comune din judetul Iasi, se afla si reprezentantii comunelor Stolniceni-Prajescu, Mircesti, Tatarusi, Lespezi, Miroslovesti si Valea-Seaca.

Mentionam ca printre activitatile din zilele urmatoare se numara si inmanarea certificatului, titlului si diplomei de excelenta “Primar de 3 stele”, ce se acorda primarilor comunelor, ca rasplata a meritelor importante si in semn de apreciere deosebita prin alegerea de trei ori in aceasta functie. Miercuri, 20 februarie a.c., va fi organizata o conferinta de presa in care se vor prezenta concluziile acestei intruniri.

Alte articole