13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

Comuna Todiresti pregatita pentru iarna

In comuna Todiresti, iarna este asteptata cu mare drag atat de copii, localnici cat si de administratia locala. Asta deoarece, alesii sunt pregatiti cu de toate pentru ca anotimpul rece sa fie doar motiv de bucurie. Ca sa preintampine problemele in trafic si nici un sat sa nu ramana izolat, a fost cumparat un utilaj care sa curete drumurile si tone de material antiderapant.

 

2 miliarde si jumatate de lei vechi a dat Primaria Todiresti pentru un tractor bun la toate. Utilajul a fost cumparat, in special, pentru deszapezirea drumurilor din comuna pe timp de iarna, iar in curand, in curtea institutiei va ajunge si o remorca.

 

Ca sa nu fie probleme in ceea ce priveste traficul rutier, administratia locala a cumparat si 40 de tone de nisip, o jumatate de tona de sare si o tona de motorina. Mai mult, a fost incheiat si un contract cu o firma de deszapezire pentru interventiile majore, ce va fi platita la ora.

 

Mentionam ca administratia locala din Todiresti vrea sa achizitioneze si un buldoexcavator. A fost depus un proiect in cadrul unui grup de actiune locala, pentru fonduri europene in valoare de peste 430.000 de lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow