More

  Comuna Todiresti pregatita pentru iarna

  In comuna Todiresti, iarna este asteptata cu mare drag atat de copii, localnici cat si de administratia locala. Asta deoarece, alesii sunt pregatiti cu de toate pentru ca anotimpul rece sa fie doar motiv de bucurie. Ca sa preintampine problemele in trafic si nici un sat sa nu ramana izolat, a fost cumparat un utilaj care sa curete drumurile si tone de material antiderapant.

   

  2 miliarde si jumatate de lei vechi a dat Primaria Todiresti pentru un tractor bun la toate. Utilajul a fost cumparat, in special, pentru deszapezirea drumurilor din comuna pe timp de iarna, iar in curand, in curtea institutiei va ajunge si o remorca.

   

  Ca sa nu fie probleme in ceea ce priveste traficul rutier, administratia locala a cumparat si 40 de tone de nisip, o jumatate de tona de sare si o tona de motorina. Mai mult, a fost incheiat si un contract cu o firma de deszapezire pentru interventiile majore, ce va fi platita la ora.

   

  Mentionam ca administratia locala din Todiresti vrea sa achizitioneze si un buldoexcavator. A fost depus un proiect in cadrul unui grup de actiune locala, pentru fonduri europene in valoare de peste 430.000 de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet