10.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Comuna Tătăruși s-a înfrățit cu o localitate din Franța

- Advertisement -

Mica Bucovina din judetul Iasi, comuna Tatarusi, a initiat demersuri pentru infratirea cu o localitate din Franta. In urma cu cateva zile, reprezentantii administratiei locale au participat la Forumul Cooperarii descentralizate Franco-Romane, la Lyon, unde au semnat o scrisoare de intentie privind cooperarea cu comuna Sanihac.

Potrivit celor spuse de primarul comunei, Costel Iosub, aceasta infratire are ca scop, printre altele, si schimburi de experienta intre copiii si tinerii din cele doua localitati pentru a cunoaste cultura romana si franceza. Edilul isi doreste ca la cele trei festivaluri de peste an, si nu numai, sa primeasca musafiri din Franta, iar vizitele sa fie reciproce.

Mentionam ca la eveniment au participat 30 de alesi locali de la nivelul comunelor din Romania, alături de reprezentanții Guvernului României, ai orașelor, municipiilor și consiliilor județene din România și din Franța, precum și de reprezentanți ai operatorilor economici, sistemului educational și de sănătate din Franța.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow