More

  Comună supravegheată cu zeci de camere video

  Array

  Comună supravegheată cu zeci de camere video.

  „A fost pus la punct Sistemul de supraveghere al Primariei Comunei Motca, care detine 8 camere de supraveghere si sistem de alarmare dotat cu senzori de miscare si anti-efractie.
  De asemeni, ca sa vedeti ca suntem constanti si consecventi, am inceput montajul sistemului de supraveghere care va fi compus din 36 de camere de supraveghere video montate in toate intersectiile si in locurile in care se depoziteaza gunoi ilegal.

  Va rog sa renuntati la obiceiul de a duce gunoiul la intamplare ca sa nu va treziti cu amenzi usturatoare, care sa va blocheze pana la plata lor, demersurile in materie de finante.

  Imagini edificatoare vor fi postate ulterior, ca sa vedeti ca prin zoom-ul pe care il pot efectua camerele Full HD, nu se mai lasa loc la interpretari si vrem, nu vrem, trebuie sa urmam regulile obligatorii, inerente unui trai civilizat si cei care vor sa eludeze legea, nu vor avea de ales decat, respectarea legii.
  Amenzile care vor veni de astazi inainte pe Primaria Motca, vor fi ”descarcate” compesatoriu pe cetatenii vinovati care au pricinuit aceste amenzi.

  VA INDEMN SA FITI CIVILIZATI SI SA NU MAI DUCETI GUNOIUL PE CAMPURI IN SPERANTA CA NU VETIU PLATI TAXA DE MEDIU !!! (Exemplu cei cativa cetateni cu carute din zona Tatarasi, care reclama la primarie existenta gunoiului la maginea terenurilor lor, pe care tot ei il cara in acele zone. Sub pretext ca ei nu au scos gunoi la masina niciodata.)

  Vine el ziua cand ADIS-ul va impune noi reguli pe care le va respecta toata lumea.

  In zilele urmatoare vom posta imagini edificatoare ca sa va dati seama ce inseamna O COMUNA MONITORIZATA VIDEO.” anunta primarul.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI