0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Comuna Strunga în sărbătoare. „Ziua comunei” la sfârșitul săptămânii

Cantec, joc si voie buna ii asteapta pe locuitorii din Strunga, duminica, 01 septembrie a.c., la prima editie a Zilei Comunei. Evenimentul va avea loc in Poiana Toporasi, unde pe scena special amenajata vor concerta artisti renumiti.
Deschiderea oficiala a sarbatorii va avea loc la amiaza, in jurul orelor 13:30, cu discursuri din partea oficialitatilor locale. Apoi, peste cateva ore va incepe spectacolul ce se va tine de Viorica Macovei, Acord, Valentina Tipa, Oana Cretu, Ionel Padurariu si Mihaela Balasca.

In tot acest timp, 13 cupluri care au implinit anul acesta 50 de ani de la casatorie vor primi din partea administratiei locale diplome si flori. La final, sarbatoarea din poienita se va termina cu o spectaculoasa parada a lampionelor si cu foc de artificii.

Evenimentul este organizat de o firma de specialitate din Bacau, pentru care administratia locala a platit suma de 22.000 lei, bani de la bugetul local dar si din sponsorizari.
Mentionam ca pana in 1999, sarbatoarea comunei era “Festivalul Folcloric Trandafir de la Moldova”, care in prezent se organizeaza in Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow