22.3 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Comuna Strunga în sărbătoare. “Ziua comunei” la sfârșitul săptămânii

Cantec, joc si voie buna ii asteapta pe locuitorii din Strunga, duminica, 01 septembrie a.c., la prima editie a Zilei Comunei. Evenimentul va avea loc in Poiana Toporasi, unde pe scena special amenajata vor concerta artisti renumiti.
Deschiderea oficiala a sarbatorii va avea loc la amiaza, in jurul orelor 13:30, cu discursuri din partea oficialitatilor locale. Apoi, peste cateva ore va incepe spectacolul ce se va tine de Viorica Macovei, Acord, Valentina Tipa, Oana Cretu, Ionel Padurariu si Mihaela Balasca.

In tot acest timp, 13 cupluri care au implinit anul acesta 50 de ani de la casatorie vor primi din partea administratiei locale diplome si flori. La final, sarbatoarea din poienita se va termina cu o spectaculoasa parada a lampionelor si cu foc de artificii.

Evenimentul este organizat de o firma de specialitate din Bacau, pentru care administratia locala a platit suma de 22.000 lei, bani de la bugetul local dar si din sponsorizari.
Mentionam ca pana in 1999, sarbatoarea comunei era “Festivalul Folcloric Trandafir de la Moldova”, care in prezent se organizeaza in Iasi.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum se cumpara o functie la Primaria Pascani. Monica Oneata a luat 1700 euro spaga de la absolventa de facultate, pentru un post la...

Un nou caz de inselaciune la Primaria Pascani. Un salariat al institutiei a promis unei tinere din...

Nici un titlu de proprietate, intr-un an de zile! Incompetenții din Primăria Pașcani dau vina pe alții. Functionarii cu experienta au fost lasati sa...

Conducerea Primariei Pascani reactioneaza vehement dupa ce prefectul judetului a spus ca a identificat probleme importante in...

Cresa din Pascani, in subordinea gradinitei. Care vor fi consecintele

Singura cresa din municipiul Pascani , nr 1 din zona Deal si-a pierdut personalitatea juridica si a...

Primarul Pascaniului, pozitiv Covid -19, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului Județean Iași

Primarul municipiului Pascani, Marius Pintilie a fost depistat pozitiv cu Covid -19, desi a urmat schema complete...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI