-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce primăria a nu a achitat două facturi restante la furnizorul de energie electrică.

Locuitorii de pe strada Transformatorului vor rămâne pe întuneric până când vor fi găsiți bani pentru achitarea datoriei. Este vorba despre suma de 824 de lei, aferenta facturilor restante pentru lunile iunie și iulie, plus alți 370 de lei, pentru ca cetățenii să beneficieze din nou de iluminat stradal.

Conform spuselor primarului, Leon Bălteanu suma care ar urma să fie plătită către furnizorul de energie electrică este însă mult mai mare și se ridică la circa 6.500 de lei, incluzând și suma pe luna octombrie pentru iluminatul public stradal din întreaga comună.

Precizam ca Mirceștiul este într-o situație dificilă de câteva luni bune, iar situația tensionată dintre membrii consiliului local continuă să afecteze și interesul comunității. Multe proiecte care vizau modernizarea comunei nu s-au bucurat de un vot pozitiv din partea majorității.

Pentru a putea achita sumele restante la furnizorul de energie electrica, primarul a anunțat că va propune în ședința de consiliu local de joi, 25 noiembrie,  un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al comunei pe trimestrul al IV-lea.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow