3.6 C
Paşcani
joi, decembrie 2, 2021

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce primăria a nu a achitat două facturi restante la furnizorul de energie electrică.

Locuitorii de pe strada Transformatorului vor rămâne pe întuneric până când vor fi găsiți bani pentru achitarea datoriei. Este vorba despre suma de 824 de lei, aferenta facturilor restante pentru lunile iunie și iulie, plus alți 370 de lei, pentru ca cetățenii să beneficieze din nou de iluminat stradal.

Conform spuselor primarului, Leon Bălteanu suma care ar urma să fie plătită către furnizorul de energie electrică este însă mult mai mare și se ridică la circa 6.500 de lei, incluzând și suma pe luna octombrie pentru iluminatul public stradal din întreaga comună.

Precizam ca Mirceștiul este într-o situație dificilă de câteva luni bune, iar situația tensionată dintre membrii consiliului local continuă să afecteze și interesul comunității. Multe proiecte care vizau modernizarea comunei nu s-au bucurat de un vot pozitiv din partea majorității.

Pentru a putea achita sumele restante la furnizorul de energie electrica, primarul a anunțat că va propune în ședința de consiliu local de joi, 25 noiembrie,  un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al comunei pe trimestrul al IV-lea.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI