29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Comuna în care se asfaltează și ulițele

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Administraţia locală din Heleșteni pregăteşte proiecte pentru a accesa fonduri europene nerambursabile. În şedinţa ordinară ce a avut loc pe 15 martie, edilul comunei Constantin Hîra le-a propus consilierilor un proiect ce priveşte asfaltarea uliţelor din localitate.

Deşi propunerea a creat discuţii contradictorii între consilieri, proiectul a primit vot pozitiv în unanimitate. Este vorba de aproximativ 15 km de asfalt pe drumurile secundare din comună, iar dacă va primi finanţare în câteva luni ar trebui să se înceapă lucrarea.

În perioada următoare va începe modernizarea a 3,2 km drumuri de exploatare din localitate. Proiectul are o valoare de 800 mii euro.

Reamintim că în şedinţa extraordinară au fost aprobate şi proiecte de extindere a iluminatului stradal în localitate, precum şi schimbarea acoperişului Primăriei, finanţate din bugetul local.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI