More

  Comuna Deleni se pregăteşte pentru iarnă. Închiriază sărăriţă şi cumpără material antiderapant

  Nu mai este mult până când va veni iarna, iar o comună din preajma oraşului Hîrlău se pregăteşte serios pentru acest sezon. În ultima şedinţa de Consiliu Local de la Deleni, aleşii au aprobat un proiect de hotărâre privind încheierea unui contract pentru închirierea unei sărăriţe şi cumpărarea materialului antiderapant. În acest fel, administraţia locală vrea să fie pregătită să intervină în orice moment de vreme rea.

  În timp ce licitaţia privind deszăpezirea drumurilor judeţene este suspendată de peste o luna de zile din cauza contestaţiilor, comuna Deleni se pregăteşte serios pentru iarnă. Aleşii au votat deja un proiect de hotărâre privind încheierea unui contract pentru închirierea unei sărăriţe şi cumpărarea de material antiderapant.

  Administraţia locală vrea să pregătească tot ce este necesar pentru sezonul rece, astfel încât să preîntâmpine blocarea drumurilor din comună. Totodată, trebuie să trimită la Prefectura Iaşi o situaţie cu privire la măsurile luate pe perioada  iernii.

  De asemenea, în comună sunt peste 130 de km de drumuri comunale şi săteşti, de care aleşii trebuie să aibă grijă.
  Menţionăm că an de an, administraţia locală din Deleni închiriază sărăriţă şi cumpără tone de material antiderapant.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet