More

  Computer tomograf la Spitalul de Urgenta Pascani

  Array

  Radiologie SpitalMunicipiul Pascani ar putea avea din nou un computer tomograf astfel incat pacientii sa nu mai fie nevoiti sa mearga la Iasi. De aceasta data el urmeaza sa fie amplasat chiar in incinta Spitalului de Urgenta Pascani. In acest sens conducerea spitalului a facut o cerere catre Consiliul Local pentru a aproba concesionarea unui spatiu in favoarea unei societati comerciale care va face investitia. Cererea a fost aprobata cabinetul urmand sa fie deschis in urmatoarele luni de zile, dupa organizarea unei licitatii.

  Spatiul in care va fi amplasat aparatul se afla la subsolul Spitalului de Urgenta in camerele in care isi desfasoara activitatea, serviciul de Radiologie.
  Potrivit purtatorului de cuvant, directorul medical Diana Acsinte s-a apelat la aceasta metoda de concesionare a unui spatiu deoarece unitatea medicala nu isi permite sa achizitioneze un astfel de aparat care poate ajunge si pana la 500.000 de euro.

  Aceasta a mai precizat ca din cauza procedurilor anevoioase, cel mai probabil pascanenii vor putea beneficia de aceasta investitie, din toamna acestui an.

  Mentionam ca in Pascani a mai fost un cabinet privat cu computer tomograf, in apropierea Casei de Cultura care si-a incetat activitatea, anul trecut.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet