25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Competiții sportive în Pașcani

Competiții sportive în Pașcani

Mai multe competiții sportive vor avea loc în aceste zile în Pașcani. Este vorba despre tenis de câmp, de masă și șah. Înscrierile sunt pe ultima sută de metri, iar sportivii amatori sunt așteptați la evenimente mai ales că au ocazia să petreacă timpul liber altfel dar și să-și facă noi prieteni și mai ales să câștige, ori premiu pus în joc ori experiență.

Clubul Sportiv Municipal din Pașcani organizează și în acest an Cupa 1 Decembrie la tenis de câmp și șah. Locul de desfășurare va fi la sala de sport și la sediul primăriei, iar participanții acceptați sunt de la cei mai mici până la vârsta majoratului. Pentru participare trebuie să vă înscrieți până pe 30 noiembrie și în funcție de eveniment să veniți echipați corespunzător. Mai multe relații  obineți sunând la 0748 211 276 și 0740 257 294.

De asemenea, pentru Cupa la tenis de masă se mai fac înscrieri la profesorul de Educație Fizică și Sport Radu Ifrim la numărul de telefon – 0784 28 70 54, iar jocul va avea loc pe data de 3 decembrie, începând cu orele 9:00 la Sala de Sport a Colegiului Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani. Competitorii trebuie să vină echipați corespunzător momentului și să aibă asupra lor paleta dar și actele de identificare, în copie, fie certificat de naștere fie carte de identitate.

Și în acest an se vor oferi premii în bani celor mai buni trei clasați de la fiecare categorie de vârstă, după cum urmează: Locul I – 200 lei, diplomă, cupă; Locul II – 150 lei, diplomă; Locul III – 100 lei, diplomă. Ceilalţi participanţi primesc diplome de participare. Premiile în bani pot fi ridicate prezentând documente de legitimare: pentru copii – cărţi de identitate ale părinţilor (în prezenţa acestora); pentru adulţi – cărţi de identitate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow