Competiţie sportivă pentru preşcolarii din Paşcani – FOTO

  Slider

  Mititeii de la patru grădiniţe din municipiul Paşcani au participat dimineaţă la un concurs sportiv de amploare. Au trecut prin mai multe probe, precum viteză, aruncarea mingii sau săritură în lungime şi au demonstrat că deşi au doar câţiva anişori, ştiu să facă mişcare. Cupa “Micul sportiv” a fost câştigată de echipa de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2.

   

  s3330391

  Stadionul Municipal din Paşcani a fost luat cu asalt dimineaţă de sute de preşcolari din oraş. Grădiniţa cu Program Prelungit nr.2 a organizat astăzi Concursul Judeţean “Micul Sportiv, ediţia a II-a. Au participat patru instituţii de învăţământ preşcolar, care au format şapte echipe.

   

  s3330399

  Prichindeii au participat cu emoţii la toate probele şi fiecare în parte, a încercat să fie cel mai bun. Au fost şi suporteri care au făcut galerie colegilor de grădiniţă.

   

  s3330414 s3330393
  După desfăşurarea probelor, juriul a stabilit şi câştigătorii. Cupa “Micul Sportiv” a fost câştigata de grădiniţă organizatoare, cea cu Program Prelungit nr. 2, locul 1, de Grădiniţa cu Program Normal nr.6, locul 2, Grădiniţa cu Program Normal nr.1, iar locul 3, Grădiniţa Agape.

  Slider