13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

Competiție de șah în weekend. Se fac înscrieri

Competiție de șah în weekend. Se fac înscrieri

Se apropie data de 1 decembrie și cum deja ne-a obișnuit Clubul Sportiv Municipal, vor avea loc și în acest an evenimente sportive. Nu va lipsi șahul, unde se fac deja înscrieri pentru că duminică va avea loc competiția. Pe listă mai sunt trecute tenis de masă și câmp, handbal și fotbal. Toate sunt cu premii.

CSM PASCANI organizeaza CUPA 1 DECEMBRIE la sah. Competitia va avea loc in data de 26 noiembrie începând cu ora 10:00 si se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 16 ani. Sala de joc va fi in foaierul din incinta Primariei Municipiului Pascani. Până în prezent s-au înscris câteva zeci de perosane dornice să-și arate cunoștințele.

Premiile vor consta in Cupe pentru ocupantii locului I + medalii si diplome (locurile II si III) pentru toate categoriile de varsta. Toti copiii vor primi diplome de participare.  Informatii suplimentare si inscrieri la tel. 0740257294 – Turcu Vasile sau la email vali.1968@yahoo.com.

De asemenea va avea loc și Cupa 1 Decembrie la tenis de masă și câmp la final de lună noiembrie dar și în decembrie, pe 9 și 10 va avea loc handbal și fotbal.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow