More

  Competiție de forță pentru împădurirea județului

  Array

  Competiție de forță pentru împădurirea județului

  Eveniment cu multă forță în acest weekend. Mai mulți tineri s-au gândit la o competiție inedită și totodată pe placul celor care merg la sală. Astfel, doritorii se pot înscrie la Competiția StrongMan unde intrarea este liberă. Cei mai forțoși vor fi medaliați.

  Sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 12.00, va avea loc prima ediţie a competiţiei Super Strongman, la Centrul de Voluntariat din curtea Clubului Copiilor Târgu Frumos. Aceasta competiţie este dedicată tinerilor amatori de antrenamente cu greutăţi, iar intrarea este liberă.

  Cei care doresc să se înscrie, trebuie să trimită un mesaj pe pagina de facebook www.facebook.com/strongmanmoldova sau pot completa acest formular: https://goo.gl/forms/2AFuO2Bz8Cm8rbiC3.

  Competiţia se axează pe două categorii de vârstă: 16 – 18 ani şi 18+. Scopul competiţiei este să încurajeze tinerii să practice mai mult sport.

  De asemenea, evenimentul urmăreşte să promoveze un comportament responsabil faţă de mediu, tinerii implicaţi în iniţiativa StrongMan Târgu Frumos şi-au asumat să protejeze mediul şi să împădurească judeţul Iaşi, “nu poţi fi puternic şi sănătos, într-un mediu toxic, fără copaci”.

  Toţi cei care vor participa la competiţie vor primi diplomă de participare, iar cei mai buni vor fi medaliaţi.

  StrongMan Târgu Frumos este o iniţiativă dezvoltată de Cosmin Boca şi Cristi Păiuş, în cadrul Centrului de Voluntariat Tîrgu Frumos, un proiect ASIRYS, sprijinit de Fondul ONG în România.

  Strongman este un sport, mai puţin cunoscut în România, care propune activităţi de creştere a forţei şi rezistenţei.  La compeţiile internaţionale, probele pot fi ridicarea pietrelor, trasul unui tren, mers tractând un camion etc. Cel mai faimos concurs de acest tip este „World’s Strongest Man”. La nivel internaţional există o federaţie a strongman-ilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI