More

  Competiție automobilistică la Pașcani, duminică pe strada Stadion

  Array

  Competiție automobilistică la Pașcani, duminică pe strada Stadion

  Dacă nu aveți nimic programat pentru după amiaza zilei de duminică, sunteți așteptați la o premieră a unui eveniment dedicat tuturor persoanelor dornice să vadă și să-și petreacă timpul altfel. Este vorba despre o competiție automobilistică menită să distreze lumea și mai ales să promoveze obiectivele turistice din Municipiu. Spre seară va avea loc premierea și un spectacol artistic.

  12 iunie de la ora 13.00, reprezentanții Clubului Sportiv Moldova Motors Sport Pașcani organizează o competitie automobilistica pentru amatorii auto. Aflata la prima editie, aceasta actiune are ca scop responsabilizarea participantilor la traficul urban si obisnuirea acestora cu elemente tehnice ale unei competitii automobilistice. Competitia va implica portiuni cronometrate si segmente de drum in care trebuie respectate cu strictete toate regulile de circulatie.

   

  Imediat la terminarea etapei de orientare, concurentii vor reveni in parcarea CSM unde se vor alinia pentru Startul in proba de indemanare auto pe strada Stadion.

  La aceasta competitie poate participa orice posesor al unui permis de conducere categoria B, cu autoturismul inmatriculat, cu toate avizele de circulatie pe drumuri publice la zi (ITP, RCA valabile). Masina va fi aceeasi pe parcursul zilei de concurs. Este obligatoriu ca soferul sa aibe un copilot cu varsta de cel putin 18 ani, alte persoane nefiind permise in masina.

  Important este de stiut faptul ca asigurarea RCA acopera doar traseul urban, competitorii asumandu-si in intregime orice dauna materiala si morala adusa organizatorului si tuturor participantilor in cadrul probelor.

  La final va avea loc premierea, va fi și o tombolă iar câștigătorul va primi o foliere gratuită de la o firmă de profil din Municipiu. Cei prezenți vor asista și la un spectacol artistic susținut de artiști locali.

  Programul evenimentului este urmatorul:

  Ora 15.00 – Startul Echipajelor in proba de orientare
  Ora 17.00 – Revenirea Echipajelor in punctul de Control Orar
  Ora 17.10 – Demonstratie de Karting
  Ora 17.40 – Demonstratie de Drift
  Ora 18.00 – Start echipaje in proba de indemanare (Strada Stadionului)
  Ora 20.00 – Festivitate de Premiere – Concert Andrei Bordianu – Trupa Alternative

  Pe pagina oficiala Moldova Motors Sport găsiți Regulamentul Competitiei, Cererile de Inscriere si Declaratia pe proprie raspundere.

  Inscrierile se fac și în ziua evenimentului. Nu se percepe taxă de participare. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Moldova Motors Pascani in parteneriat cu CSM Pascani si Primaria și Consiliul Pașcani.

  Director de Competitie – Cristian Dumitru Menegon – 0756862356
  Adjunct Competitie – Alexandru Anghelus – 0763204739
  Membru Comisia de Organizare – Daniel Anghelus – 0760488888

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Casă mistuită de flăcări într-un sat din apropierea orașului Târgu Frumos

  În data de 19.01.2021, ora 02:20, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, au intervenit în localitatea Cristești, comuna Brăești, judeţul Iași, pentru stingerea...

  Dosar penal pentru doi bărbați prinși la braconaj piscicol pe Siret. Au fost amendați pentru că nu purtau mască de protecție

  Poliţiştii Poliţiei Municipiului Paşcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj. La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii au depistat...

  OUG: Ce bani primește personalul medical implicat în vaccinarea populației României

  Medicii, inclusiv cei de familie, asistenții și registratorii medicali implicați în campania de vaccinare anti COVID-19 vor fi plătiți cu până la 90 de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI