More

  Comisiile de specialitate, săptămâna viitoare

  Array

  Prima şedinţă de lucru, extraordinară a noului legislativ păşcănean a fost deja programată pentru săptămâna viitoare. Conform dispoziţiei primarului întâlnirea va avea loc joi, 7 iulie de la ora 10.00, pe ordinea de zi fiind înscrise 10 proiecte de hotărâre.

  Cel mai important dintre ele este cel cu privire la constituirea comisiilor de specialitate din cadrul consiliului local. De asemenea, urmează să fie aprobate mai multe rectificări bugetare precum şi un proiect pentru premierea şefilor de promoţie la festivitatea de deschidere a “Zilelor Municipiului Paşcani”

  Menţionăm că în legislativul păşcănean sunt 19 consilieri locali: 10 de la PSD, 8 din PNL şi unul PMP.

  Proiect de HOTARARE privind stabilirea si organizarea comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local al municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind premierea Şefilor de promoţie de la instituţiile de învăţământ din municipiul Paşcani şi a elevei Baroi Sara Iuliana – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Casei Municipale de Cultura “Mihail Sadoveanu” Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri si cheltuieli ale Clubului Sportiv Municipal Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Bibliotecii Municipale Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate din venituri proprii si subventii si Programul obiectivelor de investitii pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri si cheltuieli si a Programului obiectivelor de investitii ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU(Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului Integral Venituri Proprii (sursa F) al institutiilor si a Listei obiectivelor de investitii, pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri si cheltuieli, cu finantare de la bugetul local si alte surse de finantare al Municipiului Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind modificare şi completarea HCL nr. 26 din 08.02.2016 privind aprobarea Programului principalelor manifestări cultural – artistice pe anul 2016 al Casei Municipale de Cultură „Mihail Sadoveanu” Paşcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI