8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Comisie pentru verificarea hotararilor CL Pascani. Secretarul si viceprimarul au avizat o ,,eroare materiala”

Cu o intarzaiere de cateva saptamani de zile Primaria Pascani a prezentat, astazi, un punct de vedere privind acuzatiile de falsificare a unei hotarari a Consiliului Local. Edilul pascanean a precizat ca un functioanar din Primarie ar fi trimis la Prefectura prima varianta de lucru a proiectului, nu hotararea aprobata de consilieri asa incat in textul documentului au aparut 3 articole noi care nu au fost aprobate.
Dumitru Pantazi a mai spus ca nu are nici o legatura cu acesta situatie si ca niciodata nu a solicitat functionarilor sa falsifice documente publice.
Primarul a mai precizat ca va infiinta o comisie pentru a verifica daca sunt in regula toate hotararile aprobate din anul 2008 si pana in present, din care sa faca parte si consilieri locali.
In acelasi context Pantazi s-a aratat suparat de aprecierile facute pe aceasta tema de liberali, intr-o recenta conferinta de presa. El le-a atras atentia ca cele mai multe astfel de ilegalitati au fost facute de fostul primar, mai ales la proiectele privind bugetele si listele de investitii.
In cadrul aceleiasi conferinte de presa jurnalistii de la TV BIT au atras atentia ca pe site-ul Primariei nu se gasesc toate hotararile si procesele verbale de sedinta. Mai mult acestia au solicitat ca la Biblioteca Municipala sa fie organziata o arhiva cu hotararile Consiliului Local Pascani la care sa aiba acces toti cetatenii.
Mentionam ca hotarare falsa trimisa spre verificare Prefecturii Iasi a fost contrasemnata atat de secretarul Mircea Zuzan cat si de presedintele de sedinta, viceprimarul Vasile Axinte.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow