24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Comisie pentru mentinerea curăţeniei pe străzile Pascaniului

Măsuri radicale pentru menţinerea curăţeniei la Paşcani. Primarul municipiului a dispus înfiinţarea unei comisii care să verifice, în fiecare zi, cum este întreţinută curăţenia pe străzi şi trotuare. Conform dispoziţiei dată săptămâna trecută comisia este formată din 4 persoane: viceprimarul municipiului Gabriela Nedelcu, şeful serviciului de monitorizare a serviciilor publice, Costel Arsenie, şi alţi doi salariaţi ai Primăriei, câte unul pentru zona Deal şi zona Vale a municipiului.
Comisia va verifica când şi cum sunt măturate străzile şi trotuarele şi este colectat gunoiul din coşuri pentru a fi luate imediat măsurile care se impun.
De asemenea şeful serviciului de monitorizare a serviciilor publice stabileşte în fiecare dimineaţă impreuna cu cei de la societatea de salubritate, lista de lucrări apoi le verifică dacă au fost executate.
Subiectul a fost discutat şi de consilierii locali astăzi în comisiile de specialitate. Pe ordinea de zi se afla un proiect privind modificarea suprafeţelor străzilor care sunt maturare, în urma nemăsurării lor cu aparatură de ultima generaţie. Ei au cerut un grafic de lucrări pentru întreţinerea străzilor la contractul încheiat cu societatea de salubritate

Menţionăm că în momentul de faţă serviciile de măturare a întreţinere a curăţeniei pe străzile din Paşcani sunt prestate de societatea locală de salubritate, aflată în subordinea Consiliului Local iar lucrările sunt decontate de la bugetul local. În completare se mai ocupă de curăţenie şi o echipă de muncitori de la Gospodăria Comunală precum şi cca 170 de beneficiari de ajutor social are trebuie să efectueze până la 9 zile de muncă în folosul comunităţii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow