-0 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Comisia pentru Piata Vale, sabotată de primar. Este blocata din cauza lipsei documentelor

Comisia speciala pentru analiza problemelor din Piata Vale Pascani, bate pasul pe loc. Asta deaorece pana acum nu a primit informatiile solicitate din partea serviciilor aflate in subordinea primarului. Mai exact consililierii locali au cerut toata corespondenta cu proiectantul si societatea de constructii privitor la contractul de modernizare a Pietei Vale, blocat de edil pe motiv ca nota de plata ar fi prea mare.

Desi contructorii au venit cu o noua solutie tehnica, mai ieftina si agreata de municipalitate, pana acum nu a fost incheiat un act aditional si nici nu a fost reziliat contractul, iar consilierii locali nu au avut acces la toate documentele rezultate in urma ultimilor intalniri.

De asemenea alesii locali au solicitat o situatie cu incasarile dar si cu toate contractele incheiate cu producatorii si comercinatii, din 2018 si pana in prezent. Din toate docuemtele solicitate consilierii au primit doar situatia incasarilor, si acesta gresita.
Primarul municipiului a spus ca va solicita functionarilor sa trimita documentele cerute de consilieri dar a motivat ca functionarii publici ar fi ocupati, lasand sa se inteleaga ca nu ar fi o prioritate, desi comisia isi inceteaaa activitatea si trebuie sa prezinte un raport la inceputul lunii decembrie.

Comisia speciala a fost infiintata la cererea consilierilor din opozitie dar este alcatuita in majoritate de consilieri din alianta PNL – ProRomania. Scopul principal al comisiei este de a gasi o solutie pentru deblocarea proiectului de modernizare a Pietei Vale si pentru relocarea comerciantilor, inclusiv a celor evacuati, intr-un cort care sa fie amplasat in apropiere.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow