22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Comisia de circulaţie în şedinţă după un an de zile

Şedinţă importantă în câteva zile la Paşcani. Comisiei de Circulaţie a Primăriei Paşcani se va întruni pentru a discuta despre deschiderea traficului rutier pe un tronson de drum, pentru a stabili noi treceri de pietoni – acolo unde fluxul este mare, dar şi pentru achiziţionarea unor indicatoare luminoase şi amenajare unei parcări pentru camioane.

În prima parte a zilei de miercuri, 16 septembrie, începând cu ora 9.00 este programată o nouă şedinţa a Comisiei de Circulaţie a Primăriei Paşcani. Astfel, membrii, de la viceprimarul oraşului – Vasile Axinte, şeful Poliţiei Rutiere din oraş- Costel Spânu dar şi de la Poliţia Locală – Vasile Avasiloaei, vor discuta şi stabili noi treceri de pietoni în oraş, dar şi deschiderea traficului rutier pe stradă Eugen Stamate.

Tot în cadrul acestei şedinţe se va discuta şi despre achizitionaea unor indicatoare luminoase care vor fi amplasate la trecerile de pietoni dar şi indicatoare de orientare pentru cei care tranzitează Paşcaniul.

Tot miercuri dimineaţă se va discuta şi despre o eventuală parcare pentru camioane. Momentan nu se ştie unde anume va fi amenajată.

În cadrul Comisiei de Circulaţie a Primăriei Paşcani au fost discutate, de-a lungul timpului, mai multe probleme printre care şi amenajarea unei parcări cu plata în zonele aglomerate din oraş.

Amintim că această Comisia nu s-a mai întrunit de anul trecut.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow