More

  Comisia de circulaţie în şedinţă după un an de zile

  Array

  Şedinţă importantă în câteva zile la Paşcani. Comisiei de Circulaţie a Primăriei Paşcani se va întruni pentru a discuta despre deschiderea traficului rutier pe un tronson de drum, pentru a stabili noi treceri de pietoni – acolo unde fluxul este mare, dar şi pentru achiziţionarea unor indicatoare luminoase şi amenajare unei parcări pentru camioane.

  În prima parte a zilei de miercuri, 16 septembrie, începând cu ora 9.00 este programată o nouă şedinţa a Comisiei de Circulaţie a Primăriei Paşcani. Astfel, membrii, de la viceprimarul oraşului – Vasile Axinte, şeful Poliţiei Rutiere din oraş- Costel Spânu dar şi de la Poliţia Locală – Vasile Avasiloaei, vor discuta şi stabili noi treceri de pietoni în oraş, dar şi deschiderea traficului rutier pe stradă Eugen Stamate.

  Tot în cadrul acestei şedinţe se va discuta şi despre achizitionaea unor indicatoare luminoase care vor fi amplasate la trecerile de pietoni dar şi indicatoare de orientare pentru cei care tranzitează Paşcaniul.

  Tot miercuri dimineaţă se va discuta şi despre o eventuală parcare pentru camioane. Momentan nu se ştie unde anume va fi amenajată.

  În cadrul Comisiei de Circulaţie a Primăriei Paşcani au fost discutate, de-a lungul timpului, mai multe probleme printre care şi amenajarea unei parcări cu plata în zonele aglomerate din oraş.

  Amintim că această Comisia nu s-a mai întrunit de anul trecut.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Nerespectarea distanței în trafic – cauza accidentului rutier de pe strada Grădiniței, spun polițiștii

  Accidentul rutier spectaculos, dar care putea sa aiba urmari grave, ce a avut loc sambata in jurul orei 11:00, pe strada Gradinitei din municipiul...

  Mica Unire – sărbătorită cu mai puțin festivism, din cauza pandemiei – VIDEO

  Ziua Unirii, 24 ianuarie, nu a mai fost sarbatorita cu acelasi festivism ca in ceilalti ani, din cauza pandemiei. In municipiul Pascani, la Casa...

  Șofer urmărit prin Pașcani, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

  Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor rutieri a fost urmarit pe strazile municipiului Pascani, sambata, 23 ianuarie, in jurul orei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI