2.7 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Comisia ANL se întâlnește pentru a împărți 4 locuințe ale statului

anluri

Maine, 9 octombrie, incepand cu ora 10.00 va avea loc o noua intalnire a comisiei care va analiza dosarele depuse de tinerii din Pascani care vor sa se mute intr-o locuinta ANL.

In prezent s-au eliberat doar 4 unitati ANL, dintre care un apartament cu 2 camere si 3 garsoniere. Ele vor fi repartizate doar familiilor casatorite cu varsta de pana la 35 de ani.

Din sutele de dosare depuse de doritori, in urma criteriilor de selectie au ramas doar 55, iar comisia va stabili cine vor fi noii chiriasi. Aceasta este formata din consilieri locali Diana Acsinte si Gabriela Nedelcu, viceprimarul orasului Vasile Axinte, iar de la Compartimentului de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Pascani Adrian Hariga si Iulian Stanila.

O sedinta pe aceeasi tema a avut loc si in urma cu cateva luni, insa, pentru ca au fost multe dosare care nu aveau actualizat actele privind veniturile sau orice alta modificare aparuta in documente, sedinta a fost reprogramata, timp in care un consilier al primarului orasului, sa se ocupe de dosarele respective.
Mentionam ca locuintele ANL sunt in administrarea Primariei Pascani, dosarele pentru o locuinta fiind depuse din 2003 pana in prezent. ziarulorizont.info

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow