25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Comisia ANL, raport pentru sesizarea organelor de anchetă. Consilierul Raznic recunoaşte că a minţit, din neatenţie, nu cu intenţie!

Comisia ANL din Primăria Paşcani se întruneşte mâine pentru a analiza cazul consilierului PNL Andrei Raznic, cel care a dat o declaraţie falsă în fata notarului pentru a obţine o locuită de la stat.
Membrii comisiei vor să facă un raport, care să fie înaintat consilierilor locali, cu scopul de decide ei dacă va fi înaintată sau nu o plângere penală organelor de anchetă.

De cealaltă parte,  consilierul liberal susţine că nu a folosit niciodată apartamentul cu care apare în evidenţele Serviciului Taxe şi Impozite Locale, pe motiv că imobilul ar fi fost cumpărat în rate şi nu au fost toate achitate, iar mai apoi a fost vândut altei persoane. El a recunoscut că a greşit în declaraţia dată în fata notarului când a susţinut că nu a deţinut nici o locuinţă dar susţine că nu a făcuto intenţionat.
Consilierul liberal şi îşi cere scuze pentru acesta situaţie! El spune că îşi va retrage dosarul de la Primărie pentru a nu mai fi pe lista solicitanţilor.
În momentul de faţă consilierul pascanean locuieşte împreună cu familia într-un apartament pus la dispoziţie de părinţi. În anul 2013 el a depus o cerere la Primărie pentru a primi o locuinţă ANL. Dosarul a fost actualizat în acest an iar comisia de verificare a constatat că Andrei Raznic a deţinut o locuinţă, in perioada iulie 2010 – aprilie 2011, conform datelor de la Finanţe. În acelaşi timp consilierul a pus la dosar o declaraţie notarială pe proprie răspundere din care reiese că nu ar fi deţinut nici o locuinţă.
Menţionăm că în astfel de situaţii, funcţionarii publici sau reprezentanţii administratiei locale trebuie să înştiinţeze organele de anchetă.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow