More

  Comisia ANL, raport pentru sesizarea organelor de anchetă. Consilierul Raznic recunoaşte că a minţit, din neatenţie, nu cu intenţie!

  Array

  Comisia ANL din Primăria Paşcani se întruneşte mâine pentru a analiza cazul consilierului PNL Andrei Raznic, cel care a dat o declaraţie falsă în fata notarului pentru a obţine o locuită de la stat.
  Membrii comisiei vor să facă un raport, care să fie înaintat consilierilor locali, cu scopul de decide ei dacă va fi înaintată sau nu o plângere penală organelor de anchetă.

  De cealaltă parte,  consilierul liberal susţine că nu a folosit niciodată apartamentul cu care apare în evidenţele Serviciului Taxe şi Impozite Locale, pe motiv că imobilul ar fi fost cumpărat în rate şi nu au fost toate achitate, iar mai apoi a fost vândut altei persoane. El a recunoscut că a greşit în declaraţia dată în fata notarului când a susţinut că nu a deţinut nici o locuinţă dar susţine că nu a făcuto intenţionat.
  Consilierul liberal şi îşi cere scuze pentru acesta situaţie! El spune că îşi va retrage dosarul de la Primărie pentru a nu mai fi pe lista solicitanţilor.
  În momentul de faţă consilierul pascanean locuieşte împreună cu familia într-un apartament pus la dispoziţie de părinţi. În anul 2013 el a depus o cerere la Primărie pentru a primi o locuinţă ANL. Dosarul a fost actualizat în acest an iar comisia de verificare a constatat că Andrei Raznic a deţinut o locuinţă, in perioada iulie 2010 – aprilie 2011, conform datelor de la Finanţe. În acelaşi timp consilierul a pus la dosar o declaraţie notarială pe proprie răspundere din care reiese că nu ar fi deţinut nici o locuinţă.
  Menţionăm că în astfel de situaţii, funcţionarii publici sau reprezentanţii administratiei locale trebuie să înştiinţeze organele de anchetă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet