-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Noua conducerea a Primariei Pascani ii incurajeaza pe comercianti sa isi deaschida afaceri pe trotuare, chiar daca spatiul este destinat traficului pietonal. De curand, la trecerea de pietoni din fata Bancii Transilvania, pe strada Moldovei a amplasata o rulota unde sunt comercializate produse fast-food.

Contractul a fost incheiat pentru o perioada de sase luni de zile iar curentul electric a fost tras de pe peretele Casei de Cultura. Nu are apa curenta si nici canalizare. Mai ales atunci cand clientii stau la coada, pe torutar se circula cu dificultate, motiv de nemultumire pentru unii cetateni.

De asemenea unii dintre comerciantii care au magazinele in spate spun ca a fost obstructionata trecerea pentru pietoni si ca afacerile lor nu mai au vizibiltate.

O alta problema este panoul publicitar amplasat in fata rulotei, printre picioarele trecatorilor. `Situatia a fost semnalata de un cetatean care sustine ca proprietarul afacerii ar fi prieten cu primarul.

Viceprimarul Cristian Ratoi recunoaste ca nu este cel mai potrivit loc, dar terenul a fost ocupat cu acordul Primariei. El sustine ca daca vor mai fi astfel de cereri din partea altor agenti economici, ar trebui sa fie aprobate.
Mentionam ca pe strada `Stefan cel Mare din Pascani mai sunt mai sunt amplasate cateva chioscuri, dar pe terenul de langa trotuar.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow