-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Comerț în ploaie în piața Vale din municipiul Pașcani

Bătaie de joc în piața agroalimentară din zona Vale a municipiului Pașcani, acolo unde tarabele sunt acoperite cu panouri din scândură și tablă, iar culoarele sub cerul liber. Atât comercianții cât și clientii au făcut cumpărături joi, 17 noiembrie, în ploaie. Agenții economici se plâng de condițiile actuale, de faptul că sunt lăsați în voia sorții, în ploaie, vânt și în curând, zăpadă și ger.

Unii dintre vânzători au schimbat rânduri de încălțări, după ce s-au udat la picioare. Nici îmbrăcămintea nu era prea uscată.

Puținii pășcăneni care s-au încumetat să vină în piață pentru a cumpăra legume și fructe proaspete sunt dezamăgiți de măsurile luate de administrația locală în ceea ce privește locația.

În acest timp, la serviciul administrativ al pieței din vale a fost schimbată tâmplăria pentru a fi condiții bune de lucru.

Întrebat despre cum comentează situația de joi din piața vale, viceprimarul municipiului, Cristian Rățoi, a precizat că panourile din scândură și tablă puse de curând acoperă tarabele, iar comercianții se plâng fără motiv. În ceea ce îi privește pe clienți, sunt sfătuiți să își ia umbrele atunci când plouă afară.

În viziunea aleșilor locali, lucrurile nu par a se schimba prea curând și cel mai probabil, iarna îi va prinde la fel pe comercianți. Asta deoarece, nu sunt noutăți în ceea ce privește proiectul de modernizare al pieței, contractul fiind în continuare blocat.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow