More

  Comercianții de pe Esplanadă vanați de Poliția Locală

  Array

  Păşcănean amendat că a pus automat de cafea pe Esplanadă. Acesta s-a prezentat astăzi la audienţe pentru a contesta sancțiunea primită pe motiv că nu este întemeiată.
  Gică Mămăligă deţine o societate comercială pe Esplanadă, iar ieri a pus un aparat de cafea pe treapta de la intrare în magazin. După câteva zeci de minute de la amplasarea lui Poliţia Locală a mers la păşcănean şi l-a amendat cu 200 lei pe motiv că este pe domeniul public. Bărbatul susţine că automatul este pe proprietatea sa şi a venit astăzi la audienţe cu acte doveditoare.

  Edilul municipiului, Dumitru Pantazi l-a chemat pe şeful Poliţiei Locale pentru a cere lămuri. Acesta a motivat amenda printr-o HCL care interzice orice fel de comerţ pe Explanada recent renovată. Vasile Avasiloaiei l-a sfătuit pe păşcănean să conteste sancțiunea primită.

  Primarul Dumitru Pantazi i-a spus comerciantului că va redirecționa cererea sa la Compartimentul de Urbanism din cadrul instituţiei şi se vor face verificări pentru a stabili cine are dreptate în acest caz.

  Reamintim că pe 16 februarie un şofer care aproviziona un magazin din aceeaşi zonă a fost amendat cu 200 lei pentru că a intrat cu maşina pe Esplanadă.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet