13.7 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Comandament de iarnă după primele ninsori

Prima ninsoare in Pascani a pus pe jar autoritatile locale din oras. Desi, acestea au fost instiintate ca e cod galben de ninsori in judet, comandamentul de iarna se va intalni abia miercuri pentru a stabili cine se va ocupa de strazile si trotuarele din oras. Desi, astazi in jurul amiezii a nins ca intr-o zi de iarna in Municipiu.

ZAPADA

A nins ca in povesti astazi in Pascani. Pentru ca temperaturile au trecut de pragul de zero grade, spre minus, nu a lipsit mult timp pana cand zapada sa se asterne pe starzi.

Desi, conform viceprimarului, comandamentul de iarna se va intruni abia miercuri, astazi o sararita si un tractor au circulat pe starzile din oras, mai ales in zonele de panta, pentru a imprastia material antiderapant si sare, ramas de anul trecut.

In aceasta noapte, echipajele vor merge din nou prin oras, cand cel mai posibil va ingheta zapada cazuta si pentru a preveni evenimentele rutiere se va da cu sare.

Din Comandamentul de iarna, fac parte viceprimarul Vasile Axinte, seful Gospodariei Comunale, Stefan Popa, seful Politiei Locale, Vasile Avasiloaie, directorul de la CLP EcoSalubritatea – Eduard Dumea si directorul de la RAGCL Pascani, Gelu Nedelcu.

Mai multe imagini si informatii in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow