29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

COLINDE STRĂMOŞEŞTI LA BISERICA DIN LUNCA PAŞCANI – VIDEO

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Colinde strămoșești au fost cântate în biserica de la Lunca Paşcani în prima zi de Crăciun. „Moştenitorii” au emoţionat credincioşii prezenţi la slujbă cu frumoasele versuri care au vestit naşterea lui Iisus Hristos. La final, preotul a dăruit cadouri copiilor prezenţi.

colinde lunca

Îmbrăcaţi în straie populare şi aşezaţi în faţa altarului, copiii ce fac parte din corul „Moştenitorii” de la Lunca Paşcani au cântat colinde strămoșești în faţa a zeci de persoane care au venit la slujba religioasă în prima zi de sărbătoare.

După aproape o jumătate de ora de cântece tradiţionale, preotul Ioan Juncanaru a mulţumit grupului şi drept răsplată a dăruit coordonatarului, profesorul Aurica Tâgâță o icoană cu chipurile Maicii Domnului şi Iisus Hristos. Şi copiii prezenţi au primit daruri din partea preotului paroh a bisericii „Sfântul Gheorghe” Lunca Paşcani.

Grupul vocal este format din elevii cu vârste cuprinse între 5 şi 20 de ani iar în ultimii ani a câştigat numeroase premii la concursuri de gen.

NO COMMENT COLINDE STRAMOSESTI LA BISERICA DIN LUNCA PASCANI, 25 DECEMBRIE 2015

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI