19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Colinde și urături la Centrul de Studii din Pașcani

Colinde și urături la Centrul de Studii din Pașcani

Colinde și urături au pregătit studenții de la Centrul de Studii din Pașcani. Într-o atmosferă de sărbătoare, conducerea instituției a ascultat cele pregătite, iar la final i-a răsplătit cu fructe și colăcei dar și vestea de colaboare în continuare cu instituții spitalicești din Uniunea Europeană.

Cele mai frumoase colinde au fost cântate în Ajun de Crăciun la Centrul de Studii “Ștefan cel Mare și Sfânt” din Pașcani. Studenții de la cele trei specializări din cadrul instituției de învățământ au cântat cântecele ce prevestesc Crăciunul în fața conducerii și profesorilor.

De asemenea, a fost pregătită și o urătură personalizată pentru toți cei cu care studenții intră în contact. Nu a fost lipsită critica, dar și momentele amuzante cu care s-au confruntat.

La final, managerul general Viorel Enea a dăruit colăcei și fructe. A avut și un mesaj de mulțumire pentru cei care aleg să studieze la Centru. Mai mult, el a anunțat și că în următorii ani vor continua contractele de colaborare cu unități medicale din străinătate.

Menționăm că Centrul de Studii are o activitate constantă de peste 20 ani, la finalul studiilor se primesc certificate și diplomele ce sunt recunoscute la nivelul Comunității Europene și nu numai.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow