11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Colindători la Spitalul CF şi Biblioteca din Paşcani

Chiar dacă mai sunt două săptămâni până la Crăciun, câţiva elevi de la o şcoală din oraş au adus bucurie bolnavilor de la Spitalul CF prin frumoasele colinde ce vestesc Naşterea Domnului. Colindătorii au trecut şi pe Biblioteca Municipală unde au aflat informaţii importante despre ce cărţi poţi găsi sau ce cursuri se desfăşoară aici. Elevii au fost răsplătiţi cu fructe, dulciuri şi colaci.

colindatori
– vezi materialul video din cadrul știrilor INFOBIT.
Aşa s-a auzit în saloanele spitalului CF Paşcani şi la Biblioteca Muncipală, două instituţii care au primit colindători, elevii, de la clasa I până la a VIII a de la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Paşcani sub coordonarea profesorilor Carmen Pasat şi Monica Gheorghiu.

Prezenţi la Biblioteca, colindătorii au aflat informaţii importante despre programul şi ce cursuri se desfăşoară la această instituţie, despre cum pot fi utilizatori şi mai ales ce cărţi găsesc aici. Directorul Mihaela Cojocaru a vorbit celor prezenţi şi despre sala de calculatoare şi accesul gratuit la internet, dar şi despre ce proiect are pentru următoarea perioadă.

Alina are 7 ani şi este unul dintre elevii care a colindat astăzi. Ea spune că este o experienţă frumoasă şi nu poate uita emoţia care a adus-o corul şcolii bătrânilor internaţi la spital.

Pentru fapta lor au fost răsplătiţi cu fructe, dulcirui, colaci şi suc.

Amintim că, elevii care învaţă la Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani sunt implicaţi în mai multe proiecte umanitare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow